Prohlášení Moravské a Slezské pirátské strany

10.1.2020 17:07

V předvečer zahájení Celostátního fóra Pirátské strany v Ostravě se Republikové předsednictvo České pirátské strany usneslo, že jednání strany bude pro běžné  občany, kteří nejsou členy nebo registrovanými příznivci,  uzavřené. Toto podivné opatření je zcela zásadním způsobem v rozporu s původními ideály pirátské  strany, která i České republice vznikla v roce 2009 jako zcela otevřená  platforma pro svobodu internetu, svobodu informací a pro jejich volné sdílení. Moravská a Slezská  pirátská strana má k dispozici dokonce i závažné  informace a dukazy,  že některým občanům je účast  na Fóru přáteli  členů  Republikového  předsednictva zakazována pod pohrůžkou fyzického napadení

Je s podivem, že právě Česká pirátská strana pod vedením Ivana Bartoše, která při svém vzniku propagovala otevřenost a transparentnost, se v konkrétní praxi  bojí  veřejnosti.
V Republikovém výboru jsou zastoupeni vedoucí činitelé Českých pirátů z Poslanecké Sněmovny ČR, vesměs eurofilní neomarxistické zelené platformy, což plně prokázali jejich zástupci po zvolení do Evropského parlamentu. Je zde Olga Richterová, která je známá  jako exponentka Německa, Jakub Michálek, jehož psychopatické sklony nedávno vyvolaly dokonce i rozkol v České pirátské straně,  a donutily vedení angažovat pomoc psychologa, dále absolvent školy v USA Ivan Bartoš,  koketující s pseudoilumináty a dále Radek Holomčík.  Otázkou tedy zůstává, jak tito volení zástupci, živení z našich daní, mohou zodpovědně jednat jako poslanci při schvalování našich zásadních  aktivit v NATO a vůbec rozpočtu na naši armádu a policejní složky? Nebo dokonce bránit se tomu, aby naši zemi zaplavili migranti, o kterých se jezdí domlouvat do Německa? (naposledy v listopadu účast Richterové v Lipsku či netransparentní  jednání evropské poslankyně Gregorové v Moskvě.)

Většina poctivých členů České pirátské strany ani netuší a nevědomě podporuje, co všechno dělá pár jedinců z vedení za jejich zády,  a to včetně jejich spolupráce osobami vyškolenými na vysoké škole pro agenty a vrahy v Moskvě. Rádi všechny  tyto slušné lidi uvítáme v našich řadách i na kandidátkàch k plnění původního volebního programu nezávislých Pirátů, aby nám pomohli odhalovat všechny zločiny proti lidskosti a trestnou činnost vrcholových představitelů veřejného života.

karel-svetnicka
Student doktorandského studia na PF UK a politologie na FSV UK. Jsem zvyklý nenadávat - to umí každý, ale publikováním pomoci věci napravovat.