P.C. Roberts: Drazí Američané

planeta opic ilustrace
4.6.2024 15:11
Jste si vědomi toho, že se chystáte být, a to i mimo hranice Ukrajiny, zavlečeni do jaderné války, zatímco vaše vlastní nechráněné,a široce otevřené hranice každoročně vítají 3,6 milionu imigrantů? Drazí Američane. Jste si vědomi toho, že prezident Trump byl „usvědčen“ v monstrprocesu typu stalinského soudu za neexistující zločin?

Drazí Američané. Jste si vědomi toho, že newyorský „justiční (sic) systém“ je nejzkorumpovanější ze všech na planetě Zemi?

Drazí Američané. 
Chápete, že žijete v zemi, která se hroutí rychlostí světla, morálně, politicky, ekonomicky, sociálně a i vojensky?

Drazí Američané. Ještě vás nenapadlo proč, zatímco ulice Budapešti se plní statisíci lidí protestujícími proti nadcházející válce s Ruskem, kterou nám Biden nese, v Americe a též jinde v Evropě žádná protestní aktivita neprobíhá? Ani slovo v médiích a žádná opozice v Kongresu proti zničení západního světa, které válka s Ruskem přinese?

Drazí Američane, moje otázky jsou pro uvědomělé lidi, což je kategorie, na kterou se kvalifikuje jen málo Američanů. Budou-li lidské dějiny pokračovat, což se v tuto chvíli zdá nejisté, budou se budoucí historici oprávněně ptát, proč lidé proti svému očekávanému vyhlazení neprotestovali. Jak bylo možné, že celým populacím mohly být mozky vymyty až tak, že možnost násilné ztráty jejich života z nich vymizela?

Vybral a přeložil Lubomír Man

 

 

 

 

 

lubomirman
Jsem spisovatel a publicista (Obrys Kmen, Outsidermedia, Nezakladnam, Halo noviny atd.)

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.