Oligarchové zhavarují systém, aby se zbavili Trumpa

24.10.2019 10:42
Ekonomický expert a mnoha cenami vyznamenaný žurnalista Dr. P.C. Roberts předpovídá, že oligarchové Nového světového pořádku (NWO), učiní cokoliv, aby zbavili Trumpa prezidentského úřadu. Dr.Roberts, který je doktorem ekonomie a byl náměstkem ministra financí v někdejší Reaganově vládě, předpovídá, že NWO přivodí třeba i pád celého finančního systému, jestliže ostatní pokusy zbavit Trumpa moci selžou. Dr.Roberts vysvětluje: „Jestliže se nedokáží Trumpa zbavit, přivodí úpadek. Před příštími volbami se staneme svědky velkého hospodářského krachu, ze kterého bude samozřejmě obviněn Trump.

Ano, až tak velkoduší dokáží Američané být. A jediná překážka, která jim v jejich snažení stojí v cestě, je Federální rezervní systém. Ten je totiž nástrojem všech newyorských bank a jestliže NWO přivede americké hospodářství k pádu, budou zruinovány i tyto banky.

Tohle je jediná zábrana a riziko – čili něco jako atomová bomba. Avšak jestliže se jinými prostředky Trumpa nezbaví, řeknou OK, přivodí hospodářský krach a banky v New Yorku budou mít prostě smůlu. Anebo naleznou nějaký svůj speciální bankovní způsob, aby se zachránily, a k čertu pak půjdou penzijní fondy, fondy vzájemné pomoci v případě nouze atd. Zkrátka nás vymažou, aby se zbavili Trumpa.“

Dr. Roberts dále vysvětluje: „V téhle záležitosti nejde o soupeření demokratů s republikány. Tady jde o zájem elit, o zájem současného amerického establishmentu, oligarchů a vůbec všech lidí, kteří dnes této zemi vládnou. Oni brání svou moc. A Trump byl zvolen lidem. Nezapomeňte, že Hillary Clintonová nazvala ty, kteří volili Trumpa, ubožáky (deplorables). Takže lidé, kteří jdou proti elitě, jsou ubozí. Voliči jsou „ubozí“.

A právě pro tohle se musí Trumpa zbavit. Oni totiž dobře vědí, že každý další člověk, který by se pokusil vést zemi spíš než sloužit vládnoucí třídě, bude už z předpokládaného bídného Trumpova osudu vědět, že nemá šanci. A že i kdyby se nakrásně do Oválné pracovny Bílého domu dostal, bude zhanoben, spoután a nakonec z úřadu vyštván.

Apo něčem takovémto nebude už nikdo nikdy toužit.

Dnes zde máme operaci CIA proti prezidentovi, jejíž faleš je naprosto průhledná. A jestliže Američané tuto faleš neprohlédnou, sejdou z historie jako ti nejstupidnější tvorové, kteří kdy šlapali půdu této země. A proto si svůj osud zaslouží.

Bude to konec Ameriky.“

Gregg Hunter

Překlad: Lubomír Man

 

 

Zdroj: P.C.Roberts - Official Homeepage - interviews with PCR - If impeachment fails, Elites will crash Economy

 

lubomirman
Jsem spisovatel a publicista (Obrys Kmen, Outsidermedia, Nezakladnam, Halo noviny atd.)

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Komentáře

Dona

Vývoj prebieha po sínusoide : raz sme hore, raz dole. Po dosiahnutí maxima nasleduje nevyhnutný pád. Posledné dekády sa antlantické štáty snažia sínusoidu narovnávať až do prasknutia. Takto umelo živená spoločnosť nutne musí pociťovať chaos v ekonomike, ako aj v myslení - lebo je to neprirodzený stav, čiže proti zákonom prírody.

Ako lapidárny príklad môže slúžiť život jedného človeka : každý musí raz zomrieť, keď sínusoida klesne na dno. Veda sa každý deň snaží dokazovať, že človek môže byť " nesmrteľný " - žiť oveľa dlhšie, ako určuje zákon prírody. Preto už sú pokusy umelo predlžovať život človeka. Po prekročení zákona prírody človek síce žije dlhšie, ale aká je kvalita jeho života ? Takýto človek je zmätený, blúdi a bojuje s tým, čo by chcel robiť, ale nemôže. Skôr živorí, než žije naplno.

Podobne je to aj so Spojenými štátmi. Obyvateľstvo žije v chaose, štát v zahraničí vytvára chaos. USA umelo predlžujú svoj život hegemóna. Ak nastane dlho očakávaný a umelo odkladaný pád v sínusoide určenej pre Spojené štáty, bude to konečne podľa zákona prírody. Nasledovať bude život bájneho vtáka Fénixa. Pretože po každom páde musí prísť " zmŕtvychvstanie".

Trump je len jedno koliesko celého súkolesia pred definitívnym pádom. Kým Spojené štáty a ich " elity " nebudú riešiť  Trumpov pád  zorganizovaním  tretej svetovej vojny - tak je to len a len vnútornou záležitosťou USA.

Pre zvyšok sveta je plán amerických elít zničenie amerického hospodárstva vrátane bánk kvôli Trumpovi alarmujúce preto, lebo svetové hospodárstvo je napojené na USD. Takže krach USA  kvôli Trumpovi sa dotkne aj zvyšku sveta. Na ješitnosť amerických elít doplatia všetci lokaji a vazali Spojených štátov - aj Európa.