Jsou Demokraté CIA protlačovanou „pátou kolonou“?

7.7.2020 07:54
Obávám se toho, že to, co se dnes z politického zmatku v USA vynořuje, je osa, složená z CIA, z Demokratického národního kongresu a z amerických elitních médií. A cílem této osy je využít všech jejích sdružených sil v zájmu jediného: skoncovat s existencí americké ústavní republiky a vytvořit už trvalé autoritativního panství jedné strany.

Jakkkoli se může tento výrok zdát za vlasy přitažený, vše naznačuje, že USA skutečně upadají do tyranie.

„Jsme živými svědky nelítostné kampaně zaměřené k vymazání naší historie, k zostuzení našich hrdinů, k vymazání našich hodnot a k indoktrinaci našich dětí. Vztekem ovládané davy svrhávají sochy našich zakladatelů, zohavují naše nejsvětější památníky a rozpoutávají vlny násilnických zločinů v našich městech.“ - prezident Trump.

„Vlna svrhávání soch, šířící se z USA do celého západního světa, není aktem estetickým, ale politickým, a z bronzu a kamene zhotovené památníky -  nyní zohavené a potlučené - představují hrozbu celému civilizovanému světu. Zloba nemíří už jen proti někdejším majitelům otroků, rozzuřené tlupy strhávají a ničí i sochy abolicionistů (podporovatelů zrušení otroctví), spisovatelů i svatých.“ - Charles Burris

„Existuje malá skupina pološílených lidí, tvrdě pracujících na úkolu zničit americký způsob života. Jejich lži a zrady jsou nekontrolovatelné a proto nepostižitelné, zatímco těm, kteří cti zákon, hrozí smrt kulkou víc než kdy jindy v naší historii. Věřím tomu, že útoky, kterým dnes vzdorujeme, jsou součástí dobře zorganizovaného a skvěle zafinancovaného úsilí, využívajícího rasismu jako meče, který má oslabit naše obranné síly. Jde o zbraň, která má posílit a legitimizovat násilí a zločin a nikoli tedy hledat pravdu. Tyto temné síly se proti nám zformovaly s jediným cílem: násilím prosadit společenskou změnu.“ - generál Michael Flynn.

To vše jsou, podle mého názoru, pravdivá prohlášení. A otázka z nich vyplývající zni: Budeme nemoudří až natolik, že ve volbách vložíme moc do rukou Demokratů, aby mohli vraždu Spojených států dokončit? Oni už dnes nejsou stranou pracující třídy, změnili se na stranu rasové a genderové nenávisti. A mnohakulturní země, hlásající nenávist, nemůže přežít.

Mike Whitney

Vybral a přeložil Lubomír Man

 

 

 

 

 

lubomirman
Jsem spisovatel a publicista (Obrys Kmen, Outsidermedia, Nezakladnam, Halo noviny atd.)

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Komentáře

Dona

Nuž, neviem, či sa rúti civilizovaný svet. Závisí to od uhla pohľadu, ako má vyzerať civilizovaný svet. A či ten doterajší bol skutočne civilizovaný. 

Ak niekto hovorí o hrozbe pre civilizovaný svet, tak zákonite a logicky, nemohol byť ten doterajší svet civilizovaný. Prečo ?

Lebo civilizovaná spoločnosť mala a má prirodzených nepriateľov - napríklad choroby - no nemala by si vymýšľať neexistujúcich nepriateľov - ak chce hovoriť, že je civilizovaná. Je prirodzené, že počas vývoja človečenstva stúpali ľudia po nášlapných mínach, niektoré spoločnosti ich vytvárali. Ale civilizovaná spoločnosť by už nemala mať nášlapné míny- t.j. nevyriešené problémy z minulosti.

Americká spoločnosť, spolu so Starým Západom, má v základoch mnoho bublín, ľudských kostí, mnoho spáchaných krívd a potoky krvi. Takéto základy sa musia jedného dňa zrútiť.

Čo má prísť, to príde.